Site Loader

Vjerovatno ste se više puta zapitali, da li vam je potrebna web stranica? Da, web stranica vam je potrebna i neophodna, bilo da imate manji biznis koji zapošljava jednu osobu ili vodite veliki biznis koji zapošljava i po nekoliko stotina ljudi. Ukoliko želite da vas potencijalni klijenti ozbiljno shvate, potrebno je da imate kvalitetan i profesionalan web sajt. Razlozi zbog kojih vam je potreban web sajt su brojni ali navešćemo vam samo neke od njih:

Dostupnost 24/7

Koliko puta vam se desilo da tražite neku uslugu, na primjer broj telefona ili adresu neke ordinacije, a ne nađete ni jedno ni drugo? Iz tog razloga neophodno je imati  web sajt koji radi za vas 24/7 i pruža vašim klijentima sve informacije na jednom mjestu. Na taj način bićete uvijek dostupni vašim klijentima.

Izrada web stranice nije trošak nego investicija

Izrada web stranice nije trošak nego investicija koja će vratiti uložena sredstva. Međutim, ako i ne povratite svoj novac u kratkom vremenu, imajte na umu da web stranica ostaje da igra ulogu izloga koji je dostupan 24 sata dnevno sa svih lokacija u svijetu. Ako imate dobro urađenu i optimiziranu web stranicu, ona će raditi svoj posao i dok ste vi na odmoru.

Izdvojite se od konkurencije

Možete imati najbolju uslugu ili proizvod ali ako vaša stranica govori drugačije, Vaši potencijalni kupci Vam neće vjerovati. Zbog toga će klijent povjerenje dati vašem konkurentu koji ima profesionalniju web stranicu od vaše.

Vaši klijenti očekuju da imate web stranicu

Prema statistikama preko 90% odluka o kupovini nekog artikla danas počinje pretragom na internet pretraživačima (Google i sl.). Ukoliko nemate web stranicu, sigurno ćete propustiti mnoge poslovne prilike jer se vaše ponude neće pojaviti, prostije rečeno – za online populaciju vi ne postojite!

Web stranica kao online brošura

Kompanije troše mnogo na pravljenje različitih bršura ali sa web stranicom, to sve možete preskočiti. Vaši potencijalni klijenti mogu online da saznaju o vama i svakom vašem proizvodu ili usluzi. Ako obavljate većinu svog posla kroz umrežavanje i lične veze, oni će htjeti da pogledaju vašu stranicu.Ukoliko i dalje imate nedoumice i trebate konsultacije obratite agencijama koje se profesionalno bave izradom web stranica.

Članica Kluba poslovnih žena je “BPixels – agencija za web dizajn” iz Banja Luke. Vlasnica agencije Branka Jelić, sa dugogodišnjim iskustvom rada u oblasti web dizajna, će vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi izrade vaših web stranica.

Više informacija BPixels agencija  https://www.bpixels.com/ .

Post Author: admin