Site Loader

U poslovnoj kulturi, poseban naglasak stavlja se na korporativno darivanje koje po mnogo čemu odražava sliku samog preduzeća i nivo značaja saradnje sa poslovnim partnerima.

Danas, pokloniti poklon vrijedan divljenja i koji izaziva pozitivno iznenađenje, plod je kreativnih napora osoba zaduženih za marketing i odnose s javnošću vlastite kompanije ili eksterno angažovanje firmi koje su specijalizovane za navedenu djelatnost.

Firma koja na domaćem tržištu može da ponudi zaokružen proces od ideje, tj. osmišljavanja poklona, pakovanja sa uključenim vizualima preduzeća, do dostave na željenu adresu, jeste specijalizovani web shop za poslovne poklone – PoslovniPokloni.ba , čiji je osnivač Marija Trubajić.

PoslovniPokloni.ba predstavlja mjesto personalizovanih i originalnih poklon setova sa različitim cjenovnim rangom, DE LUXE kao najskuplji pa sve do TEAMBUILDING poklon seta koji predstavlja cjenovno najniži rang. „Naša ponuda prilagođena je zahtjevu kupaca, shodno njihovoj traženoj količini poklona, namjeni, budžetu i svakako željama sa uključenim vizualima kompanije i personalizovanim rješenjima.

Misija web shop-a ogleda se u distribuciji proizvoda i usluga, koje bi korporativnom sektoru pomogle u poslovnom brendiranju u vidu poklona za zaposlene, partnere, investitore i dr. saradnike“, naglasila je osnivačica Marija Trubajić, članica Kluba poslovnih žena RS.

U digitalnom dobu, posjedovanje web shop ponude proizvoda, postala je neizostavna stavka u poslovanju i oslikava spremnost preduzeća da se prilagođava promjenama na tržištu.

„Jedna od osnovnih ideja je bila da visokokvalitetne proizvode predstavimo u vidu poklon setova, koji bi bili vidljivi on-line, sa svim karakteristikama, fotografijom, opisima i navedenom minimalnom količinom za nabavkom istih. Cilj je pružiti kompletnu uslugu preduzećima u RS/BiH, u vidu gotovih personalizovanih poklona, sa sloganom „Pokloni s obrazom“.

Na ovaj način želim da pomognem preduzećima da smanje nepotrebno angažovanje sopstvene radne snage, naročito za vrijeme praznika, kao i da se utiče na smanjenje troškova prouzrokovanih angažovanjem marketinških agencija. Preduzeća žele da ostave odličan utisak u komunikaciji i radu sa njihovim partnerima, a mi im u tome možemo pomoći“, istakla je Marija Trubajić.

Ko su dobavljači web shop-a PoslovniPokloni.ba? „Uključeni su domaći i strani dobavljači odnosno proizvođači, koji imaju izuzetno kvalitetne, dizajnerski odlično osmišljene proizvode, ambalaže i zdravstvenu ispravnost, pogotovo kod organske/ekološke hrane, pića, prirodne kozmetike i dr. Ovim putem bih svakako pozvala na saradnju, domaće dobavljače koji imaju visokokvalitetnu ponudu.

Postoje na hiljade poklon kombinacija koje možemo osmisliti, a samo jedan mali dio je postavljen na internet stranici www.poslovnipokloni.ba“, rekla je Trubajićeva.

Za detaljnije informacije o samoj ponudi poklona i kako Vašem preduzeću može biti od koristi, kontaktirajte putem email adrese info@poslovnipokloni.ba ili putem telefona +387 66 496 304

Post Author: admin